Bloc

Receptari de begudes d’estiu amb cafè (i II)

Cafè d'estiu Almera

Tal i com ja us vam explicar a la darrera entrada d’aquest bloc des d’Almera vetllem perquè pugueu gaudir dels petits plaers de la vida estigueu on estigueu. Per aquest motiu us preparem, a mida, les vostres necessitats cafeteres, perquè els vostres matins no perdin el sabor habitual. Ho fem de manera que el producte no perd ni l’aroma ni el gust. Us entreguem el cafè molt i en les dosis de consum previstes setmanalment.

Avui us presentem el segon i darrer article amb propostes per preparar cafès d’altres maneres a les habituals.

Cafè “Shakeratto
Per preparar-lo necessiteu una coctelera (o qualsevol altra estri que pugui fer la mateixa funció), tres glaçons de gel, una culleradeta de sucre líquid, 50 ml d’aigua i, evindentment, el nostre cafè ja fet. Ho poseu tot a la coctelera i ho barregeu/agiteu amb ritme estiuenc, ho heu de fer fins que a la part superior de la barreja s’hi faci una emulsió. Un cop assolit l’objectiu, ho serviu en una copa de còctel o bé en un got alt. Si voleu aportar un to cítric a la barreja afegiu un xic de pela de llimona, que podeu ratllar si voleu fer un efecte professional complet.


Cafè amb gel i coco
El cafè amb gel no té secrets i no cal haver d’anar al bar per preparar-lo, només cal tenir glaçons a la nevera. Ara bé, hi ha moltes maneres de preparar-lo perquè esdevingui una beguda especial. Una d’aquestes és afegir-hi llet de coco dolça i una mica de xarop de caramel. Passareu a tenir un cafè molt més refrescant i amb un gust molt particular. Com a recomanació no hi afegiu sucre, o molt poc, perquè pot esdevenir una beguda massa dolça. Una recepta ràpida, senzilla i molt molt efectiva!!

Related Posts