S'estan mostrant 8 resultats

Assortit de bombons

18,50
Assortit de bombons artesanals de lícor de diversa mena.

Bombons d’Anís del Mono

19,00
Bombons exclusius de licor d'Almera, sèrie especial d'Anís del Mono. Hi ha bombons d'Anís del Mono, de Crema d'Anís del Mono i de "Carajillo" d'Anís del Mono.

Bombons Pavillard

22,00
Caixa de bombons artesans de mida reduïda de gustos diferents: hi ha els clàssics de praliné, xocolata negra, amb llet i blanca i diverses especialitats de licor de la casa. Completen l’assortiment bombons de ganduxa, nous, llimona, xixona i crema catalana.

Bombons Arnús

27,00
Caixa de bombons artesans de mida petita i de gustos diferents: hi ha els clàssics de praliné, xocolata negra, amb llet i blanca i diverses especialitats de licor de la casa. Completen l’assortiment bombons de ganduxa, nous, llimona, xixona i crema catalana.

Caixa de Bombons de Licor

27,20
Caixa de 25 bombons artesans de licor. 14 gustos diferents, que inclouen les especialitats badalonines fetes amb Anís del Mono, Crema d’Anís del Mono i “Carajillo” d’Anís del Mono. La resta de gustos són: rom, whisky, conyac, kirsch, estomacal, triple sec, marrasquí, cava, guinda amb conyac, vermut blanc Perucchi i vermut negre Perucchi.

Bombons Pont del Petroli

37,00
Caixa de bombons artesans de mida mitjana elaborats tenint com a ingredient bàsic les tres xocolates: negra, amb llet i blanca. Tres especialitzats principals: pralinés, trufes i ganduxes. L’assortiment inclou bombons elaborats amb fruits secs diversos, cítrics i d’altres.

Bombons Sant Jeroni

52,00
Caixa de bombons artesans de mida gran i de gustos diferents: hi ha els clàssics de praliné, xocolata negra, amb llet i blanca i diverses especialitats de licor de la casa. Completen l’assortiment bombons de ganduxa, nous, llimona, xixona i crema catalana.

Bombons Mediterrani

61,00
Caixa de bombons artesans de quilo i de gustos diferents: hi ha els clàssics de praliné, xocolata negra, amb llet i blanca i diverses especialitats de licor de la casa. Completen l’assortiment bombons de ganduxa, nous, llimona, xixona i crema catalana.