Bloc, Productes Almera

Anís del Mono 150 anys, especial també per dins

Anís del Mono 150è aniversari

Fa pocs dies hem començat la venda exclusiva a Badalona de l’ampolla commemorativa del 150è aniversari de l’Anís del Mono, una de les marques d’excel·lència de Badalona, creada per Vicenç Bosch. Durant quinze dies serem els distribuïdors en exclusiva d’aquest producte a Badalona, del qual només hi ha a la venda a tot l’Estat 3.000 unitats.

Fins ara els mitjans de comunicació només s’han fet ressò de l’originalitat de l’ampolla, per a la qual s’ha construït expressament un motllo que dona vida a una ampolla inspirada en el modernisme i en el moviment de l’aigua i en la natura. Ara bé, tan valuós com el continent és el contingut. Nosaltres vam tenir l’oportunitat de comprovar-ho durant l’acte de presentació que es va fer a la fàbrica de destil·lats arran de mar abans del llançament comercial d’aquesta ampolla Premium d’Anís del Mono.

L’Anís del 150è aniversari és de doble destil·lació, feta en els alabims de coure que s’utilitzen des de 1870 per purificar al màxim els olis essencials que composen la beguda. Aquesta fórmula s’acosta més a l’original concebuda per Vicenç Bosch a finals del segle XIX. Tot i que aquest anís té dos graus més que el que es comercialitza normalment, l’espirituós resulta ser més suau i deixa el gust de la matafaluga més temps a la boca.

La beguda resulta magnífica i es pot combinar tant amb un menjar dolç com salat. De fet, tal com certifiquen des d’Osborne, l’actual propietària de la marca badalonina, cada cop més l’Anís del Mono s’utilitza més per donar un toc de gust als plats en l’àmbit de l’alta gastronomia.

Us animem a què reserveu aquesta ampolla a la nostra botiga –aquí trobareu diverses formes de comunicar-vos amb nosaltres– abans no s’esgotin les existències i així podreu gaudir d’una experiència Premium, que nosaltres completen incloent quatre bombons farcits d’anís.

Related Posts