Bloc

El Nadal a Badalona té gust d’Anís

Un d’aquells plaers que no costa diners és passejar a prop de la fàbrica d’Anís del Mono a Badalona, a tocar del pont del petroli, en el moment que a l’empresa estan destil·lant la grana per fer l’espirituós. El flaire anisat impregna tot l’ambient i la conjugació amb la salabror que et porta la brisa marina converteix el passeig en una experiència única.

Nosaltres som uns apassionats de la perfecta combinació de l’anís i la xocolata. Per aquest motiu a la nostra bomboneria trobareu molts productes vinculats a la genuïna marca badalonina creada pels germans Josep i Vicenç Bosch i Grau. Entre tots aquests destaquem per aquests dies el que hem batejat com a Pack Badalona, que recull diversos productes vinculats a la marca del mico genuïnament badalonins.

La història de la marca, des de l’origen de l’ampolla adiamantada fins a l’extraordinària visió marketiniana dels Bosch, la podeu trobar en el llibre Anís del Mono. Des de 1870 que podeu comprar al Museu de Badalona i que va ser editat per la Fundación Osborne amb motiu del 150è aniversari de la fàbrica. El volum està il·lustrat a bastament amb les fotos d’Antonio Guillen, que durant anys va ser gerent de la fàbrica badalonina i que a més és un excel·lent fotògraf molt vinculat culturalment a la ciutat i al patrimoni cultural català.